Tragedii pe sosele

De la lume adunate
Post Reply
ilie_v
Membru Platina
Membru Platina
Tipul: Accent
Capacitatea cilindrică: 1399
Combustibil: Benzina
Anul fabricaţiei: 2008
Status: "Education is the most powerful weapon which you can use to change the world."

Tragedii pe sosele

Unread post by ilie_v »

Din pacate se intampla si tot mai frecvent....

http://www.mediafax.ro/social/accident- ... ii-8920066
eco_ionut
Membru Platina
Membru Platina
Tipul: Logan
Capacitatea cilindrică: 1,5l
Combustibil: Motorina
Anul fabricaţiei: 2006

Re: Tragedii pe sosele

Unread post by eco_ionut »

am auzit ... no comment :(
flomar
Membru Argint
Membru Argint
Capacitatea cilindrică: 1,5
Combustibil: Motorina
Anul fabricaţiei: 2006

Unread post by flomar »

Astazi am fost cu masina intr-un service KIA pentru ca am o bataie la una din roti. Acolo l-am cunoscut candva pe un om care m-a ponderat atunci cand eram la un pas de a-mi da Accent-ul pe un Kia Ceed spunandu-mi ca viitorul nu va mai fi al masinilor clasice.
A avut dreptate, astazi prin saloanele auto hibridele si electricele devenind vedete.
Astazi imi spunea ca daca electricele se vor impune pe piata, implicit viteza medie a masinilor va scade, iar caroseriile vor fi din plastic, deci accidentele catastrofale ar scadea. Sper ca si de data asta va avea dreptate desi teoretic, 7 miliarde, am fi cam multi :D. Asta ca sa termin cu o gluma morbida, in ton cu titlul topicului.
ilie_v
Membru Platina
Membru Platina
Capacitatea cilindrică: 1399
Combustibil: Benzina
Anul fabricaţiei: 2008
Status: "Education is the most powerful weapon which you can use to change the world."

Unread post by ilie_v »

Nu stiu cat de tragic este si clar nu s-a petrecut pe sosea....

Patru tramvaie de pe linia 41 s-au ciocnit dimineaţă în Pasajul Lugerului din Sectorul 6 al Capitalei.

După cum a precizat la Realitatea Tv, primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş, accidentul a avut loc după ce un tramvai a deraiat şi un altul a intrat în el. Edilul estimează că întreruperea circulaţiei în zonă va crea serioase neplăceri în zonă, cel puţin în porţiunea cuprinsă între Bdul Timişoara şi Şos. Virtuţii.
Dannyboy

Unread post by Dannyboy »

Din nefericire, se pare ca sunt in jur de 40 de raniti. Traficul este deviat, pasajul fiind ocupat de ambulante.
Post Reply