sambata dimineata am fost pentru o verificare gratuita a masinii (una din cele 3/an de care beneficiaza masina prin triple care). masina este ok, motorul mai zgomots e normal, data viitoare nu o sa mai pun ulei shell si o sa vin cu uleiul de acasa.
In schimb mi s-a comunicat ca masina are o campanie de rechemare pentru inlocuirea conductelor de frana. E vorba de cele 2 conducte care intra/ies, in/din pompa de frana in modulul ESC (parca asta scria pe el). diseara cand ajung acasa o sa pun si o poza din microcat cu cele 2 elemente. pe langa cele 2 conducte s-a mai completat si cu aproximativ 100 ml lichid de frana (ferodo).
se pare ca "undeva in lume" (varianta celor din service) a venit un i30 cu o conducta care avea pierderi si s-a decis schimbarea lor. tot diseara o sa verific daca codul din microcat difera cu codul trecut in factura.
Inlocuire conducte frana
- Razica
- Membru Bronz

- Tipul: i30
- Capacitatea cilindrică: 1.6L/126 cp
- Combustibil: Benzina
- Anul fabricaţiei: 2011
-
Dannyboy
Re: Inlocuire conducte frana
Buna chestia cu verificarea. Insa n-am inteles, au schimbat niste conducte metalice? Si le-au schimbat doar pentru ca undeva pe planeta circula o masina careia nu i s-au strans ca lumea niste conducte?
- Razica
- Membru Bronz

- Tipul: i30
- Capacitatea cilindrică: 1.6L/126 cp
- Anul fabricaţiei: 2011
da..chestia cu verificarea a fost faina...dar nu ma las
poate sambata reusesc sa dau o fuga si pana la collina motors in popesti...ca la doctor..te duci la vreo 2-3 sa fii sigur.
acum on topic
despre aceste 2 conducte e vorba...si undeva in lume...poate fi si in bucuresti nu?
codul scris in factura e acelasi cu asta dion microcat doar ca mai are la sfarsit 3 litere "QQH". conductele pareau la fel...poate difera materialele.
parerea mea e sa dati un telefon ...sa intrebati ce si cum.
acum on topic
despre aceste 2 conducte e vorba...si undeva in lume...poate fi si in bucuresti nu?
codul scris in factura e acelasi cu asta dion microcat doar ca mai are la sfarsit 3 litere "QQH". conductele pareau la fel...poate difera materialele.
parerea mea e sa dati un telefon ...sa intrebati ce si cum.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- ilie_v
- Membru Platina

- Tipul: Accent
- Capacitatea cilindrică: 1399
- Anul fabricaţiei: 2008
- Status: "Education is the most powerful weapon which you can use to change the world."
Nu se apuca ei sa schimbe doar din cauza unei reclamatii....
Posibil chiar pe plaiuri mioritice sa fi avut ceva defecte.
Posibil chiar pe plaiuri mioritice sa fi avut ceva defecte.