Rechemare inlocuire contactor aprindere lampi stop

Spaţioasă
Post Reply
Razica
Membru Bronz
Membru Bronz
Tipul: i30
Capacitatea cilindrică: 1.6L/126 cp
Combustibil: Benzina
Anul fabricaţiei: 2011

Rechemare inlocuire contactor aprindere lampi stop

Unread post by Razica »

Se pare ca exista o campanie de rechemare in service pentru inlocuirea unui contactor destinat aprinderii lampii stop (frana), cu un model imbunatatit.
In aceasta seara am gasit scrisoarea de la HAR in cutia postala.
In scrisoare se mentioneaza ca masura inlocuirii a fost luata cu scop preventiv.
Nu se precizeaza daca este vorba doar de un anumit lot de autoturisme sau este o actiune generala, dar scrisoarea este personalizata, la modul ca pe langa datele mele personale mai este trecuta si seria VIN. Maine dimineata o sa incerc sa dau o fuga pana la DAB sa vad despre ce este vorba mai exact si poate o si rezolv :-BD
Va reamintesc ca eu am modelul cu facelift fabricat in 2011.
Revin maine cu informatii f:1

offtopic: scuzeeeee daca am postat gresit ^:)^ , dar nu am gasit o rubrica cu rechemari/reveniri/remedieri :Th
20140228_214147.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Dannyboy

Re: Rechemare inlocuire contactor aprindere lampi stop

Unread post by Dannyboy »

Poate o fi vorba doar de modelele facelift. Insa eu n-am auzit de vreo problema legata de acea componenta pe care vor ei s-o inlocuiasca. O sa fac si eu o intrebare pe colo si pe colo, poate primesc vreo lamurire.
Razica
Membru Bronz
Membru Bronz

Unread post by Razica »

Am fost azi de dimineata la DAB si am schimbat contactorul respectiv. operatiunea in sine dureaza 15-20 de minute, cu costuri 0 din partea clientului.
din ce am vb cu cei de acolo se pare ca sunt vizate toate hyundai i30, asa ca domnilor uitati-va in cutiile postale!
feedback
Membru
Membru
Capacitatea cilindrică: 1396
Anul fabricaţiei: 2010

Unread post by feedback »

i30-ul meu este din 2010, nu este facelift. Am primit si eu zilele trecute scrisoare recomandata privind inlocuirea contactorului pentru frâna.
ilie_v
Membru Platina
Membru Platina
Tipul: Accent
Capacitatea cilindrică: 1399
Anul fabricaţiei: 2008
Status: "Education is the most powerful weapon which you can use to change the world."

Unread post by ilie_v »

Salutari!

Aceasta schimbare trebuie sa se fi facut din cauza unor sesizari client (din service sau alte surse - ex: sondaje).

Oricum ar fi este o schimbare de imagine care se doreste si care nu poate fi decat imbucuratoare.
dan_paul
Site Admin
Site Admin
Capacitatea cilindrică: 1.4/109 CP

Unread post by dan_paul »

Am primit si eu vineri prin curier (cargus) aceeasi scrisoare. Am i30 din 2008 made in coreea
Dannyboy

Si eu, cu o saptamana delay :D
Alex_Ntz
Membru Bronz
Membru Bronz
Tipul: I30

Unread post by Alex_Ntz »

Am primit si eu azi...
Dannyboy

Si eu l-am schimbat azi...
Am ales service-ul AutoStop din Otopeni pentru ca am vrut sa mai stau de vorba cu dl. Nelu :D
ssk
Membru
Membru
Capacitatea cilindrică: 1400
Combustibil: benzina
Anul fabricaţiei: 2010

Unread post by ssk »

am primit si eu. o sa ma duc
Alex_Ntz
Membru Bronz
Membru Bronz

Intrebarea nr 1: am nevoie de hartia care mi-au trimis-o cand ma duc in service? (este la CL si ar trebui sa mi-o trimita) , nr 2: este vreo chesti complicata, unde umbla mai exact?
Eu banuiesc ca am sa ma duc la expozitiei , este cel mai scurt ocol spre casa.
Dannyboy

Scrisoarea este necesara, pe langa pasaportul de service. Dupa asta vor face niste copii xerox pentru dovada faptului ca ti s-a facut lucrarea in cadrul acestei campanii. Lucrarea e simpla, se poate face in fata blocului, si nu dureaza mult. Se lucreaza in zona pedalei de frana, acest intrerupator se afla undeva deasupra.
Uitam, inlocuirea se consemneaza in pasaportul service.
Alex_Ntz
Membru Bronz
Membru Bronz

Multumesc Danny, foarte important ca mi-ai mentionat si de pasaportul de service pt ca nici nu m-am gandit ca am nevoie de el :)
Razica
Membru Bronz
Membru Bronz

Unread post by Razica »

:)) :)) :))
Mie la DAB nu mi-au consemnat nimic in pasaportul de service. Mi-au zis ca nu e absolut nici o problema pentru ca mi au dat fisa de service in care sunt trecute toate datele. oricum au bagata masina in sistem si stiu totul despre ea.
sincer cred ca e suficient doar sa zici ca ai primit scrisoare ca ei oricum te verifica in sistemul lor si iti zic daca face sau nu obiectul recall-ului. eu am fost cu scrisoarea in mana, dar am vazut ca au verificat si in sistem chestia asta. oricum am vazut ca pe site la ANPC sunt date toate seriile http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/infocons ... 140227.pdf deci poate verifica orice oricand.
Dannyboy

Inseamna ca fiecare pravalie are obiceiurile ei :D
Probabil ca unii sufla si-n iaurt.
medic_reporting
Membru
Membru
Capacitatea cilindrică: 1600

Unread post by medic_reporting »

Eu nu am primit nimic... am avut mai demult o problema cu lampa de frana, in sensul ca ea, alaturi de celelalte doua stopuri pe frana ramaneau aprinse mereu:) Asta se intampla pe vremea cand mergeam cu siguranta aceea scoasa, stiti voi siguranta care nu mai tine farurile aprinse ca proasta cand nu ai nevoie de ele... poate primesc si eu scrisoarea. Dear Santa...
Dannyboy

Mai sus ai un link. Daca ai rabdare si nervi tari, cauta-ti seria de caroserie in lista aia.
Alex_Ntz
Membru Bronz
Membru Bronz

Am fost si eu in service expozitiei miercurea trecuta, mi-au schimbat acel contact, mi-au facut si o constatare gratuita dupa care a rezultat ca am joc in caseta de directie, au strans niste suruburi la coloana de volan si nu in ultimul rand am primit tractare gratuita pe tot teritoriul romaniei pt 1 an. Acum intrebarea mea este cat de grav este jocul in caseta de directie si ce remediu ar fi: se poate strange, se poate repara cu un kit de caseta de directie sau se schimba cu totul? Ei mi-au spus sa o schimb cu totul, 1500 lei aftermarket si 2200-2300 oem. In rest mi-au spus ca masina este ok, nu am probleme cu bucsele,bielete, troncaneala se pare ca venea de la coloana, placutele de frana sunt ok avand in vedere ca sunt originale si am 57k km.
Dannyboy

Depinde ce inseamna joc in caseta, adica de unde provine. Poate fi de la bucsi cap cremaliera sau de la tachetul de cremaliera. In primul caz cred ca exista kit caseta, iar in aldoilea caz necesita o strangere. Eu am banuit flansa de amortizor ca fiind dusa, dar dupa ce mi-au strans baietii acel tachet, bataile au disparut.
Bog54
Membru Platina
Membru Platina
Capacitatea cilindrică: 1,6/122 CP
Status: Omul de serviciu

Unread post by Bog54 »

medic_reporting wrote:Eu nu am primit nimic... am avut mai demult o problema cu lampa de frana, in sensul ca ea, alaturi de celelalte doua stopuri pe frana ramaneau aprinse mereu:) Asta se intampla pe vremea cand mergeam cu siguranta aceea scoasa, stiti voi siguranta care nu mai tine farurile aprinse ca proasta cand nu ai nevoie de ele... poate primesc si eu scrisoarea. Dear Santa...
DRL-ul si eu il am scos inca de cand am luat masina si nu am avut probleme deloc cu instalatia electrica sau faruri, stopuri s.a.m.d.
Post Reply