Filtru Polen (inlocuire) Accent CRDI

Economică
Post Reply
fulcrum20000
Membru
Membru
Tipul: Accent
Capacitatea cilindrică: 1500
Combustibil: motorina
Anul fabricaţiei: 2008

Filtru Polen (inlocuire) Accent CRDI

Unread post by fulcrum20000 »

Salutare tuturor si un 2011 cat mai reusit!

A schimbat cineva filtrul de polen? Eu nu l-am schimbat de 2 ani si recunosc este o mare prostie (nu mai baga nici caldura calumea, nici AC si aerul din masina a devenit aproape irespirabil).
Am comandat unul nou si as vrea sa il inlocuiesc personal. Am citit cate ceva despre aceasta operatiune in manualul masinii (s-ar scoate pare-se prin torpedou, dupa cum arata acolo) insa la mine nu pare deloc ca ar avea ceva de scos pe acolo, nu se vede nici un dispozitiv de scoatere, surub, etc.
Am Accent 1.5 CRDI din 2008.
Daca a facut cineva operatiunea va rog frumos spuneti-mi si mie doua vorbe despre cum se procedeaza.

Multumiri anticipate si o zi cat mai buna!

Sorin
Acc3nt
Membru Argint
Membru Argint
Tipul: Ioniq 5
Capacitatea cilindrică: 0000
Combustibil: Electric
Anul fabricaţiei: 2021

Re: Filtru Polen (inlocuire) Accent CRDI

Unread post by Acc3nt »

Daca te-ai uita nitel prin acest topic ai gasi aici
Sau poate e vina adminilor ca nu toata lumea stie ce inseamna DIY (Do It Yourself = Fa-o singur :D )
eco_ionut
Membru Platina
Membru Platina
Tipul: Logan
Capacitatea cilindrică: 1,5l
Combustibil: Motorina
Anul fabricaţiei: 2006

Unread post by eco_ionut »

Fi sigur ca daca il inlocuiesti o sa se simta o diferenta enorma in functionarea caldurii/AC-ului.

Daca nu reusesti vino Duminica si il rezolvam noi imediat.

Vezica pt intalnirea de Duminica asta (13.02.2011) locatia e un pic diferita deoarece are loc acel workshop de Dragobete. Deci ne vedem la piata Muncii. Vezi topicul dedicat pt harta si mai multe detalii. viewtopic.php?f=185&t=371 :-BD
fulcrum20000
Membru
Membru
Tipul: Accent
Capacitatea cilindrică: 1500
Combustibil: motorina
Anul fabricaţiei: 2008

Unread post by fulcrum20000 »

multumesc frumos de sfaturi si de documentatie. Sambata, cand voi fi si eu in timpul zilei acasa (in timpul saptamanii ajung numai pe intuneric de la munca) sper sa o rezolv. Am cumparat unul "Mobis" cu 45 de lei (made in Koreea). Mi-a spus de la magazin ca aveau si "original Hyndai" la 75 lei, insa cand am ajuns acolo nu il mai gasea, asa ca am ales Mobis-ul, mi s-a parut destul de rezonabil la pret si calitatea pare buna.
Vreau sa spun ca de mai mult timp mi-am propus sa ajung si eu la una din intalnirile saptamanale, insa din lipsa de timp si/sau comoditate nu am facut-o pana acum, desi ar fi fost frumos din partea mea, mai ales ca aici am gasit mereu sprijin si sfaturi bune de la niste oameni foarte misto.
Dannyboy

Unread post by Dannyboy »

Tare asta cu original Hyundai si cu Mobis. Stii cum se numeste divizia de logistica de la Hyundai? MOBIS! Ca sa vezi cum se folosesc astia de nestiinta noastra.
gabriels
Membru
Membru
Tipul: accent
Capacitatea cilindrică: 1493
Combustibil: diesel
Anul fabricaţiei: 2002

Unread post by gabriels »

cine stie? modelul din 2002 are filtru de polen? si daca da unde este situat si cum se poate schimba? pt. ca nu este la fel ca la noul accent. multumiri anticipate
Dannyboy

Unread post by Dannyboy »

Uite aici cum se inlocuieste.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Post Reply