Franta - Coasta de Azur
-
Paciu
Franta - Coasta de Azur
Nu am veleitati de povestitor dar niste poze pot sa pun. Am vizitat cam tot ce se putea vizita in 12 zile, de la Cannes pana la Menton, care este aproape de granita cu Italia, plus insula Sainte-Marguerite si putin din zona de munte, Grasse(orasul parfumurilor )si Gourdon.
-
Paciu
Re: Franta - Coasta de Azur
Prin Nisa
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Dannyboy
Bravo voua! Ma bucur pentru voi.
Ce e la L`escale des Pirates? Bombonerie?
-
Paciu
Da. Butoaiele pe care le vezi sunt cu bomboane si jeleuri. Nu va recomand sa treceti cu copii pe acoloDannyboy wrote:Bravo voua! Ma bucur pentru voi.
Nu pun decat cateva poze. Nu le pot pune pe toate. In 12 zile am facut nu mai putin de 1834 de poze
Monaco. Aici am vizitat Gradinile exotice cu pestera Grotte de l'Observatoire., Palatul princiar(am prins schimbarea garzii, un adevarat spectacol) si Muzeul oceanografic.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- ilie_v
- Membru Platina

- Tipul: Accent
- Capacitatea cilindrică: 1399
- Combustibil: Benzina
- Anul fabricaţiei: 2008
- Status: "Education is the most powerful weapon which you can use to change the world."
Foarte faine pozele - felicitari pentru plimbarica!!!
-
Paciu
Antibes-Marineland. Cel mai mare parc acvatic din Europa. Iti trebuie o zi intreaga sa vezi tot ce este acolo si sa urmaresti toate spectacolele cu foci, delfini, lei de mare si orca, balenele ucigase.
- andreiusca
- Membru Platina

- Tipul: i10
- Capacitatea cilindrică: 1,1
- Combustibil: Benzina
- Anul fabricaţiei: 2008
Ma bucur ca v-ati distrat!!! Nu pot vedea inca pozele, insa sunt sigura ca sunt superbe.. iar Rodica parea foarte fericita in pozele de pe Fb
!!!