Plan revizie
- Bog54
- Membru Platina

- Tipul: i30
- Capacitatea cilindrică: 1,6/122 CP
- Combustibil: Benzina
- Anul fabricaţiei: 2008
- Status: Omul de serviciu
Plan revizie
Plan revizie
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
wyp
- Membru Bronz

- Tipul: i40
- Capacitatea cilindrică: 1591
- Combustibil: aer
- Anul fabricaţiei: 2012
Re: Plan revizie
Aveti cumva si pentru benzinarul i40 cw 1,6l, un plan de revizie?Bog54 wrote:Plan revizie
-
Dannyboy
Ar trebui sa-l gasesti in manualul masinii. Daca nu exista, da-mi pe privat VIN-ul si o sa-l caut pe undeva.
- Bog54
- Membru Platina

Planul de revizii este pus la i30 si nu cred ca difera dar cel mai bine si corect, este cel din pasaportul de service al masinii.wyp wrote:Aveti cumva si pentru benzinarul i40 cw 1,6l, un plan de revizie?Bog54 wrote:Plan revizie
-
wyp
- Membru Bronz

Planul de revizii este in manualul masinii , doar planul cu costurile estimative nu este.Eu pe asta as vDannyboy wrote:Ar trebui sa-l gasesti in manualul masinii. Daca nu exista, da-mi pe privat VIN-ul si o sa-l caut pe undeva.
-
wyp
- Membru Bronz

Planul de revizii este in manualul masinii , doar planul cu costurile estimative nu este.Eu pe asta as vrea sa il stiu.Multumesc.Bog54 wrote:Planul de revizii este pus la i30 si nu cred ca difera dar cel mai bine si corect, este cel din pasaportul de service al masinii.wyp wrote:Aveti cumva si pentru benzinarul i40 cw 1,6l, un plan de revizie?Bog54 wrote:Plan revizie
-
Dannyboy
Dintr-o experienta de mai bine de 4 ani, pot sa-ti spun ca nu prea se potriveste cu realitatea. Daca ai posibilitatea sa faci rost de consumabile costurile scad simtitor.
- Bog54
- Membru Platina

Din păcate pentru tine, planul de revizii pentru benzinar la i40 nu există la noi. Oricum nu ştiu dacă tariful este acelaşi peste tot, mai ales afară, ceea ce am pus, este pe tariful în România.
-
wyp
- Membru Bronz

Multumesc oricum.Am vrut sa stiu aproximativ,dar nu conteaza ,cat este atata este doar ca eram curios.Si bineinteles nu strica niciodata sa fii informat.Bog54 wrote:Din păcate pentru tine, planul de revizii pentru benzinar la i40 nu există la noi. Oricum nu ştiu dacă tariful este acelaşi peste tot, mai ales afară, ceea ce am pus, este pe tariful în România.
-
wyp
- Membru Bronz

Cu siguranta tariful e mult mai mare in afara,de exemplu miercuri am programare in Austria la Hyundai pentru folie geamuri spate si ma costa 450 euro.Cred ca in Romania cu 150 euro era facut.Sigur era pentru ca am schimbat la E60 si parbrizul si folie anul trecut si am platit 1400 ron.Diferenta mare doar ca ma intereseaza preturile sa stiu sa pot face anumite calcule daca ma avantajeaza sau nu.Daca aveam drum repede in Ro puneam folia acolo de exemplu.Bog54 wrote:Din păcate pentru tine, planul de revizii pentru benzinar la i40 nu există la noi. Oricum nu ştiu dacă tariful este acelaşi peste tot, mai ales afară, ceea ce am pus, este pe tariful în România.