Buna!

Economică
Post Reply
Andrei Cismar
Membru
Membru
Tipul: Accent
Capacitatea cilindrică: 1.4
Combustibil: benzina
Anul fabricaţiei: 2001

Buna!

Unread post by Andrei Cismar »

Buna!Am revenit dupa o lunga perioada de absenta pe form.Am fost extra mega ultira ocupat cu munca!Nu am avut timp nici de mine.
Acum ca am timp liber am hotarat sa fac o revizie masini!Am dus-o in service si baietii de acolo au constatat ca trebuie schimbate capetele de bara,bielete de directie,un burduf planetara stanga pentru ca era crapat putin,bucsi trapez,placute frana.!Am mai hotarat sa schimb si amortizoarele si trapezii sa ii schimb cu tot cu bucsi!Totul bine si frumos pana am primit un telefon de baietii din service.Baietii din service au rupt un subur care fixeaza trapezul pe jugul masini!Ei au zis ca asa a fost,dar nu prea cred!Ei mi-au recomandat sa cumpar alt jug pt masina pentru ca altfel nu pot pune un trapez nou.Nu prea sunt de acord cu aceasta decizie de aceea cer si parerile voastre!Sper sa fie alta solutie pentru aceasta problema!
O zi buna!
Gladiator

Re: Buna!

Unread post by Gladiator »

Salut.........si bine ai revenit pe forum..... f:1 ............daca erai atent , gaseai topic special pentru revizie la ACCENT - benzinar - si nu era necesar sa - ti spui pasurile folosind alt topic ..... :-??
Bog54
Membru Platina
Membru Platina
Tipul: i30
Capacitatea cilindrică: 1,6/122 CP
Combustibil: Benzina
Anul fabricaţiei: 2008
Status: Omul de serviciu

Unread post by Bog54 »

Andrei Cismar wrote:Buna!Am revenit dupa o lunga perioada de absenta pe form.Am fost extra mega ultira ocupat cu munca!Nu am avut timp nici de mine.
Acum ca am timp liber am hotarat sa fac o revizie masini!Am dus-o in service si baietii de acolo au constatat ca trebuie schimbate capetele de bara,bielete de directie,un burduf planetara stanga pentru ca era crapat putin,bucsi trapez,placute frana.!Am mai hotarat sa schimb si amortizoarele si trapezii sa ii schimb cu tot cu bucsi!Totul bine si frumos pana am primit un telefon de baietii din service.Baietii din service au rupt un subur care fixeaza trapezul pe jugul masini!Ei au zis ca asa a fost,dar nu prea cred!Ei mi-au recomandat sa cumpar alt jug pt masina pentru ca altfel nu pot pune un trapez nou.Nu prea sunt de acord cu aceasta decizie de aceea cer si parerile voastre!Sper sa fie alta solutie pentru aceasta problema!
O zi buna!
Nu prea stiu ce solutie sa-ti dau. Parerea mea ar fi sa cumperi alt jug daca nu exista alta posibilitate, dar inainte de aceasta sa incerci cu OPC-ul. In mod normal, daca s-a rupt la ei, ar trebui sa se vada ruptura proaspata si sa cadeti amiabil la o intelegere.
Andrei Cismar
Membru
Membru
Tipul: Accent
Capacitatea cilindrică: 1.4
Combustibil: benzina
Anul fabricaţiei: 2001

Unread post by Andrei Cismar »

Am gasit solutia la problema!!Am schimbat service-u!!La recomandarea unui prieten mi-am scos masina din acel service si mi-am dus-o intr-un alt service!Baietii de la service-u nou mi-au spus ca surubul rupt se poate scoate si nu necesita sa cumpar alt jug!Au mai observat ca senzorul de ABS si coroana sunt rupte,le-au rupt baietii care mi-au rupt si surubu!Am mers la acel service sa le cer socoteala iar ei mi-au raspuns ironic ca nu l-au rupt si au inceput cu injurii la adresa mea!Am sesizat OPC-u si am mers impreuna la acel service!Au recunoscut intr-un final la presiunea facuta de mine si de cei de la OPC si m-au despagupit pentru surubul rupt,senzorul ABS si coroana!Baietii de la service-u nou sunt profi!!Piese la preturi accesibile si de buna calitate,iar pretul la manopera este ok!Plus ca sunt si foarte rapizi!Mi-au terminat masina in 2 zile :-BD .Mecanici celalti mi-au tinut masina o saptamana in service fara sa faca nimic la masina decat sa mi-au dat rotile din fata jos si au rupt ce au rupt!Sunt niste falsi mecanici,fosti agenti de vanzari la firme de distribuite bauturi!Mecanici care nu cred ca au tinut niciodata o cheie in mana!Se lauda cu pus de folii pe stopuri,montat pozitie led,kit xenon!Sunt niste sarlatani cei de la AutoClinic!Va sfatuiesc cei din Maramures si ceilalti din restul tarii daca aveti drumuri prin Baia Mare si aveti cumva probleme la masina sa EVITATI AutoClinic!!!
Dannyboy

Unread post by Dannyboy »

E foarte greu sa gandesti ca poate exista asa ceva. Bine ca ai rezolvat. Ar mai trebui sa ne spui si numele service-ului care a rezolvat problema, poate altii vor apela la dansii.
Post Reply