Avand o experienta de 19 ani in domeniul auto, va punem la dispozitie piese auto noi originale sau aftermarket pentru orice model de autoturism marca Hyundai.
Politica companiei noastre ne permite sa va oferim servicii mecanice complete si produse de calitate ISO 9001:2008, beneficiind de parteneriate avantajoase cu toti importatorii din domeniu.
Piesele vin insotite de certificate de garantie, si se trimit in colet impreuna cu factura fiscala si chitanta.
Oferim GARANT calitatea produselor originale, precum si PRETURI AVANTAJOASE pentru toate buzunarele.
Preturi estimative luna iulie:
- Filtru ulei marca Mann pentru Hyundai Accent model MC, 1.6 GLS 112CP 2006: 22.10 RON/TVA inclus
- Filtru ulei marca QWP pentru Hyundai Accent model MC, 1.6 GLS 112CP 2006: 17.39 RON/TVA inclus
- Set placute frana punte fata marca QWP pentru Hyundai Accent model MC, 1.6 GLS 112CP 2006: 138.26 RON/TVA inclus
- Set placute frana punte spate marca TRW pentru Hyundai Accent model MC, 1.6 GLS 112CP 2006: 196.08 RON/TVA inclus
Acesta oferta apartine Arcomada Impex SRL, ce activeaza pe piata auto din anul 1992.
Asteptam cereri de oferta din partea dvs,
Echipa MagazinulMeuAuto
De obicei, preturile exagerat de mici inseamna si produse contrafacute, care duc la probleme mecanice grave. Cumparati originalul!
[VAND] Piese auto Hyundai OEM si aftermarket noi
-
magazinulmeuauto
- Tipul: Santa Fe 2
- Capacitatea cilindrică: 2.2 CDTI
- Combustibil: Diesel
- Anul fabricaţiei: 2006
-
Dannyboy
Re: [VAND] Piese auto Hyundai OEM si aftermarket noi
Doresc sa stiu pretul filtrelor pentru revizie la Hyundai i30 crdi an 2007. Multumesc.
-
john71
- Tipul: Accent
- Capacitatea cilindrică: 1,5
- Combustibil: Diesel
- Anul fabricaţiei: 2006
Buna ziua,
Aveti capac roata ptr hyundai accent diesel 2006 ? Adica modelul format din 2 piese: capacul mare cu 7 fante si prins cu cele 4 suruburi si capacul mic central. Mie acum mi-ar trebui doar capacul cel mic.
Aveti capac roata ptr hyundai accent diesel 2006 ? Adica modelul format din 2 piese: capacul mare cu 7 fante si prins cu cele 4 suruburi si capacul mic central. Mie acum mi-ar trebui doar capacul cel mic.
-
Gladiator
john71 wrote:Buna ziua,
Daca vrei capac roata pt. Accent.......ma poti contacta la nr de tel.....0762 293 899.....0721 333 954......am 4 buc mari si 4 buc mici.....sunt noi si fara zgarieturi