Noutate Hyundai i40 !!!
-
wyp
- Membru Bronz

- Tipul: i40
- Capacitatea cilindrică: 1591
- Combustibil: aer
- Anul fabricaţiei: 2012
Noutate Hyundai i40 !!!
Salut !!! Acum 2 saptamani am primit o notificare de la dealerul de unde am achizitionat eu masina( Austria), cum ca daca doresc sa merg cu masina pentru a imi inlocui gratis ( aici nu stiu exact cum se numeste piesa , dar atasez niste poze sa vedeti despre ce e vorba) bara sau cum so numi , cea pe care se sprijina arcul si telescopul de pe puntea spate.Asta bineinteles ca am acceptat nu inainte de a intreba de ce trebuie inlocuita acele piese( stanga , dreapta), raspunsul lor a fost ca Hyundai in urma mai multor teste a constatat ca acea bara" ar putea produce zgomote, , mai bine spus s-ar crea un oarecare joc intre piese si ar fi un disconfort. Iar pentru a preintampina o astfel de situatie au ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa le inlocuiasca ( pe garantie bineinteles).Din poza alaturata e vorba de piesa REF 54555 si am sa revin cat de curand cu niste poze cu piesa noua montata pe masina.Acum as fi curios daca a mai primit cineva o astfel de notificare sau stie despre acest lucru. Numai bine !!!
-
Dannyboy
Re: Noutate Hyundai i40 !!!
Piesa aia e bratul suspensiei spate. N-am auzit pana acum ca sa fie schimbata de cineva, decat in urma unui impact puternic. Se schimba doar daca e strambata sau fisurata. E foarte interesanta chemarea asta in service.
-
wyp
- Membru Bronz

Si pozele cu piesele montate pe masina ( scz de calitate). Numai bine !!!!
- remus
- Membru

- Capacitatea cilindrică: 1.7
- Combustibil: diesel
Pe mine nu m-a anunțat nimeni de rechemare, asa ca am fost personal sa întreb și da, seria mea de șasiu figura pe lista de rechemări. Cu ocazia asta au constatat si ca am joc la bucsele de la bara stabilizatoare, pe care le vor schimba pe garantie cand vin si bratele din Coreea, peste vreo 3 saptamani adica.
-
wyp
- Membru Bronz

E bine ca te-ai autosezizat..))) Numai bineremus wrote:Pe mine nu m-a anunțat nimeni de rechemare, asa ca am fost personal sa întreb și da, seria mea de șasiu figura pe lista de rechemări. Cu ocazia asta au constatat si ca am joc la bucsele de la bara stabilizatoare, pe care le vor schimba pe garantie cand vin si bratele din Coreea, peste vreo 3 saptamani adica.
- remus
- Membru

- Capacitatea cilindrică: 1.7
- Combustibil: diesel
Pai, datorita tie m-am autosesizat, asa ca iti multumesc 
-
wyp
- Membru Bronz

Cu placere. De asta exista forumul Hyundai. Ne ajutam , direct , indirect cum putem. Numai bineremus wrote:Pai, datorita tie m-am autosesizat, asa ca iti multumesc