Intrebari
- memutzu
- Membru

- Tipul: I30
- Capacitatea cilindrică: 1400
- Combustibil: benzina
- Anul fabricaţiei: 2011
Re: Intrebari
Din pacate daca ar fi avut Land Rover sau Jaguar...nu ar fi fost nici o problema de ajutor la service si de discount dar la hyundai chiar nu am cu cine sa vb
- Alex_Ntz
- Membru Bronz

- Capacitatea cilindrică: 1.4/109 CP
- Combustibil: Benzina
- Anul fabricaţiei: 2008
Odata cu canicula problema a disparut, se pare ca doar cand este mai frig afara apare aceasta problema, deci pana vin ploile sa se faca mai frig nu cred ca am cum sa le demonstrez 
- Radu_dac
- Membru Platina

- Tipul: i30
- Capacitatea cilindrică: 1,4L
- Anul fabricaţiei: 2011
Asta inseamna ca prin dilatare se rezolva problema,deci cauta bucsi,saibe din tabla subtire care se dilata usor.
- Alex_Ntz
- Membru Bronz

Imi scartaie ambreiajul in ultimu hal, nu este din interior de la pedala, e undeva afara, cred ca la furca de la cutie...Ce e de facut? Spray degripant sau trebuie sa umblu la cablu?
-
Dannyboy
Nu stiu in ce fel scartaie, ar insemna sa-mi dau cu parerea. Poate esti in Bucuresti duminica si vii la Polivalenta sa vad si eu despre ce e vorba.
- Alex_Ntz
- Membru Bronz

Nu este scartait de rulment de presiune, este scartait de cablu sa zic asa, ca la daciile vechi.
- Rica
- Membru Platina

- Tipul: xantia
- Capacitatea cilindrică: 1600
- Anul fabricaţiei: 1994
la dacii nu a scartait niciodata cablul,in cel mai rau caz furca,dar cablu nu
- flomar
- Membru Argint

- Tipul: Accent
- Capacitatea cilindrică: 1,5
- Combustibil: Motorina
- Anul fabricaţiei: 2006
Din cate am inteles la Accent nu e suficient sa fie doar spray-at pentru ca nu ar ajunge in toate ungherele, oricum trebuie ceva care sa ajute la ungere, nu degripant.Alex_Ntz wrote:Imi scartaie ambreiajul in ultimu hal, nu este din interior de la pedala, e undeva afara, cred ca la furca de la cutie...Ce e de facut? Spray degripant sau trebuie sa umblu la cablu?
Eu patesc la fel, toamna si primavara, asa ca acum o am in lista permanenta de sesizari atunci cand merg la verificari
- Alex_Ntz
- Membru Bronz

Da, ai avut dreptate, am dat cu degripant s-a atenuat din scartait dar tot a ramas unu scurt.
-
Dannyboy
Cred ca cel mai bine vino cu masina la intalnire duminica, ne uitam si comparam.
- Alex_Ntz
- Membru Bronz

Cat ulei intra in motorul de 1.4, as vrea sa il schimb in weekend si nu stiu cat sa cumpar/pun.
-
Dannyboy
Intra 3,3 l conform manual. Iei 4l ca schimbi si filtrul. Insa cel mai bine umpli dupa indicatia jojei.
- Alex_Ntz
- Membru Bronz

Da, dupa indicatia jojei m-am gandit si eu, dar nu stiam daca intra intre 3-4 litri sau 4-5 litri. Multumesc pt raspuns.
- Alex_Ntz
- Membru Bronz

Am bagat 3 litri fix si dupa indicatia jojei uleiul este la full(parca un pic peste), a 4-a sticla nici macar nu am desfacut-o.
- Alex_Ntz
- Membru Bronz

Da, l-am schimbat...Cam aiurea pozitia aia sa-l desfaci.
- claus
- Membru

- Capacitatea cilindrică: 1400
Re: Intrebari...
ce de liniste domne... hai sa mai facem putina miscare... ieri cand am dat sa intorc masina m-am pomenit cu un pocnit puternic in volan... acum daca faca manevra pe loc stanga si dreapta pana la maxim cand ajung maxim in prtea dreapta parca ceva blocheaza volanul si nu mai merge pana la capat volanul, trebuie putin fortat sa ajunga pana la capat... vreau sa stiu daca si la voi face la fel... multumesc
- Alex_Ntz
- Membru Bronz

la mine nu face, acum 1 an inainte sa schimb nustiu ce kit la coloana imi pocnea cand faceam stanga dreapta, dar de atunci nu am mai avut probleme, nici macar nu imi mai troncane
- marius_preda2004
- Membru

- Capacitatea cilindrică: 1582
- Combustibil: Diesel
- Anul fabricaţiei: 2007
Salutare!
Am si eu nevoie de o parere.
Trebuie sa schimb flansa amortizor dreapta fata si mai peste tot mi-au zis ca ma costa in jur de 300 ron bucata.
Mi-a trimis unu o oferta cu pretul de 70 ron si mi-a atasat si poza. Am atasat si poza primita.
Din pacate eu nu stiu cum arata flansa asta.
Care o fi diferenta intre flansa si Rulment sarcina amortizor? Acesta din urma are pret de pana in 100 ron pe toate site-urile.
Vreau sa o schimb pentru ca la denivelari mici se aude un pacanit fier pe fier si un mecanic mi-a zis ca flansa ar fi de vina.
Merci fain.
Am si eu nevoie de o parere.
Trebuie sa schimb flansa amortizor dreapta fata si mai peste tot mi-au zis ca ma costa in jur de 300 ron bucata.
Mi-a trimis unu o oferta cu pretul de 70 ron si mi-a atasat si poza. Am atasat si poza primita.
Din pacate eu nu stiu cum arata flansa asta.
Care o fi diferenta intre flansa si Rulment sarcina amortizor? Acesta din urma are pret de pana in 100 ron pe toate site-urile.
Vreau sa o schimb pentru ca la denivelari mici se aude un pacanit fier pe fier si un mecanic mi-a zis ca flansa ar fi de vina.
Merci fain.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.