Lampa frana haion
- Radu_dac
- Membru Platina

- Tipul: i30
- Capacitatea cilindrică: 1,4L
- Combustibil: benzina
- Anul fabricaţiei: 2011
Lampa frana haion
Fratilor care aveti i30 facelift,verificativa lampile de frana de pe haion,sub stropitoare.Daca gasiti crapaturi,poate imi explicati si mie de ce numai la noi sunt !!!!!!
- Bog54
- Membru Platina

- Capacitatea cilindrică: 1,6/122 CP
- Combustibil: Benzina
- Anul fabricaţiei: 2008
- Status: Omul de serviciu
Re: Lampa frana haion
Pentru că aveţi facelift 
- Radu_dac
- Membru Platina

Din pacate pentru noi, asa se pare. Ideea este ca serviceul nu prea accepta realitatea ; defect de montaj!!!!!
- ilie_v
- Membru Platina

- Tipul: Accent
- Capacitatea cilindrică: 1399
- Anul fabricaţiei: 2008
- Status: "Education is the most powerful weapon which you can use to change the world."
Eu am un dosar deschis de la inceputul lui august si pana acum nu este nici alba nici neagra (decat un pic ciupita de rugina
).
- Radu_dac
- Membru Platina

Iliuta parca ai si tu 12 ani garantie la tablarie,ca si noi ? Apropo' si Marian are lampa crapata !!!!!!
-
Dannyboy
Cred ca e un defect de fabricatie, nu de montaj, si nu neaparat al lampii. Ma gandesc sa nu fie o problema la asezarea pe hayon.
Legat de mufa de la antena, am facut ceva cercetari si cred ca am gasit ce este. Daca e ce presupun, electricianul nu prea avea de unde sa-ti dea asa ceva.
Legat de mufa de la antena, am facut ceva cercetari si cred ca am gasit ce este. Daca e ce presupun, electricianul nu prea avea de unde sa-ti dea asa ceva.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Marian.s
- Site Admin

- Capacitatea cilindrică: 1.6
- Status: Omul cu toporul
Dupa ce a postat Radu mi-am verificat agregatu'. Din nefericire este crapata si a mea. Asa ca azi, frumusel, un drum la DAB Auto si vad ce spun si baietii aia. Si profit de asta sa fac si una din cele 2 verificari gratuite, nu de alta dar ieri am implinit 7000 km de la achizitionare.
- Radu_dac
- Membru Platina

Cea neagra cred ca merge,da' nu stiu dimensiunea.Mufa tata de pe masina este mai mica in diametru' decat cele cu care suntem obisnuiti.Oricum mie imi trebuiesc amandoua,pt. ca baiatul dastept le-a taiat ........(adica mama si tata) 
Multi inainte fratioare.....
Multi inainte fratioare.....
-
Dannyboy
Ce e in poza e adaptor fakra-din, e un cablu cu acele mufe in capete, e dedicat auto. Cred ca azi fac o cercetare pe masina.
- Marian.s
- Site Admin

Da' de ce le-a taiat Dorel??? Arata bine cu aripioara, ideea e sa isi faca treaba bine, pe mine nu ma deranjeaza codita de foxterrier pe care a pus-o Hyundai pe masina:D
- Radu_dac
- Membru Platina

Din pacate printre blocuri isi cam pierde semnalul(se aude cu fasiit),da'trebuie sa ma uit cum a facut 'Dorel' legaturile. Codita am schimbat-o din cauza de lipsa 
- Marian.s
- Site Admin

Mda. Nu cred ca e de la legatura. Adica nu cred ca din cauza asta iti paraziteaza receptia. E vb mi repede de dimenisiunea redusa a antenei. Mai repede eu as fi facut o aroganta cumparand asa ceva http://www.traiect.ro/App_shop/prodView ... oduct=3073. Si ramai cu aripioara de rechin ca element pur decorativ.
- Radu_dac
- Membru Platina

Cauta unul cu mufa mama la ambele capete,dar una sa fie mai mica in diametru.Asta pentru tine.Pt. mine cauta mama - tata.Dannyboy wrote:Ce e in poza e adaptor fakra-din, e un cablu cu acele mufe in capete, e dedicat auto. Cred ca azi fac o cercetare pe masina.
Marian ,nu voiam "decoratiuni exterioare",ci sa nu mi-o mai fure.Ce-mi arati tu, o sa vina cu navigatia si tv-ul.......cand o sa vina.Aripioara a fost testata inainte de montaj la Robert Craciunescu,iar parametrii corespundeau,mai ales ca are amplif.incorporat.Deci daca la teste a iesit ok,a ramas doar montajul de verificat.
- Marian.s
- Site Admin

Stiu ca Robert Craciunescu stie ce face (prietenii stiu de ce, doar e printre ultimii meseriasi) Sa nu fie de la altceva. Are deparazitare incorporata?
- Marian.s
- Site Admin

Am fost la DAB Auto. F. serviabili tipii. Mi-s-a explicat ca fiind o chestie pe garantie trebuie trimis la HAR sesizare intrucat nu sunt singurul. Saptamana asta a mai venit un tip la ei cu aceeasi problema. Mi-au facut poze. Discutand cu tipul i-am zis si de tine Radu si m-a rugat daca pot face eu niste poze sa i-le trimit pe mail sa le trimita el cat mai urgent la HAR, urmand ca la primirea raspunsului sa mi-o schimbe fara nici un fel de problema pe garantie. Numai ca HAR a spus in mod initial ca asta se intampla din cauza trantirii hayon-ului si a vibratiilor, gropi, etc. DAB a inaintat deja un memo catre HAR, numai ca au nevoie de documentare. Asa ca atunci cand ajungi acasa imi dai un telefon si vin cu aparatul sa facem niste poze. Rezolvat.
- Radu_dac
- Membru Platina

[quote="Dannyboy"]Cred ca e un defect de fabricatie, nu de montaj, si nu neaparat al lampii. Ma gandesc sa nu fie o problema la asezarea pe hayon.
La montaj trebuiesc pusi niste distantieri de cauciuc,care la noi lipsesc cu desavarsire.Plastic strans direct pe tabla ca sa etanseze...o minunatie,dar au curaj sa spuna ca trantim noi haionul......mai sa fie
Rezolvat o sa fie cand or sa schimbe lampile.
La montaj trebuiesc pusi niste distantieri de cauciuc,care la noi lipsesc cu desavarsire.Plastic strans direct pe tabla ca sa etanseze...o minunatie,dar au curaj sa spuna ca trantim noi haionul......mai sa fie
Rezolvat o sa fie cand or sa schimbe lampile.
- Radu_dac
- Membru Platina

Ma sunara de la service,ca-mi schimba lampa pe garantie...
....sa vin cat mai repede la ei.......maine dimi m-am invoit.... 
- eco_ionut
- Membru Platina

- Tipul: Logan
- Capacitatea cilindrică: 1,5l
- Combustibil: Motorina
- Anul fabricaţiei: 2006
Bravo, bine ca ai rezolvat. Cu DRL-ul ce ai facut? L-ai montat?
- Radu_dac
- Membru Platina

Nup,ma vazut un smecheras(cu logan) cu el si ma rugat sa-l las sa-l probeze.Merge brici si se pare ca trebuie sa-l "gadil"ca sa mi-l de-a inapoi.N-am avut timp de el ,da' o sa-mi fac......
- eco_ionut
- Membru Platina

- Tipul: Logan
- Capacitatea cilindrică: 1,5l
- Combustibil: Motorina
- Anul fabricaţiei: 2006
Am inteles. Eram curios pentru ca ti-am zis ca am auzit de la Cristi Streulea cum ca ar fi incecat cineva pe un Getz si nu a mers.