Prima pagină Autoturisme şi Suv-uri i40 camera mers inapoi

camera mers inapoi

O nouă apariţie

Mesaj necitit 29 Mar 2017, 19:09
antares Membru
Membru

Mesaje: 25
Localitate: Roman
Tipul: i40
Capacitatea cilindrică: 1.7
Combustibil: diesel
Anul fabricaţiei: 2013
Salut tuturor
De vreo doua luni de zile au aparut cateva probleme la I40-ul meu. Camera de mers inapoi cand merge cand nu merge, dar mai mult nu. Luminile de zi la fel, adica ma trezesc in plin soare ca se aprinde faza scurta in loc sa mearga doar luminile de zi. Astazi m-am dus la Auto Tiriac Bacau sa o verifice si sa rezolve problemele. Programat la ora 9 am, m-am prezentat la ei si am facut actele de deschidere revizie, dupa care mi s-a spus sa astept. Prima surpriza neplacuta a fost ca masina a intrat efectiv in service dupa o ora, adica la 10.30. Bun, sunt aglomerati s-au lungit cu vreo masina sa o rezolve, asta e. Dupa o asteptare de doua ore jumate vine tipul de la receptie si imi spune ca se confirma ce am sesizat eu dar ca nu o pot rezolva ca nu se manifesta tot timpul si pe tester nu le arata nimic. L-am intrebat atunci cum s-ar putea rezolva totusi problemele sesizate. Raspunsul: mergeti asa pana se strica de tot sau lasati masina aici pe o perioada mai lunga sa mai cautam defectul. La intrebarea mea daca imi dau masina la schimb, raspunsul a fost ca nu prea pot ca de fapt masina mea merge nu e imobilizata, nu are nicio defectiune la motor. M-am ridicat am luat actele si am plecat.
Intrebare: a mai experimentat cineva defectele astea cu luminile de zi si camera de mers inapoi? Daca da, care sunt cauzele si remediile?
Multumesc anticipat.
ODO: 62168 km

Mesaj necitit 05 Apr 2017, 14:04
remus Avatar utilizator
Membru
Membru

Mesaje: 39
Localitate: Iasi
Tipul: i40
Capacitatea cilindrică: 1.7
Combustibil: diesel
Anul fabricaţiei: 2012

Salut, si eu am avut aceeasi problema cu camera de marsarier, mi-au schimbat-o rapid la Focsani, fara comentarii. Stiau de problema.

Mesaj necitit 10 Mai 2017, 13:11
antares Membru
Membru

Mesaje: 25
Localitate: Roman
Tipul: i40
Capacitatea cilindrică: 1.7
Combustibil: diesel
Anul fabricaţiei: 2013
Multumesc Remus pentru raspuns. La mine a durat vreo doua saptamani sa vina camera comandata de service si m-au contactat dupa o luna sa ma intrebe daca vin sa o schimb. Chestia curioasa e ca intre timp a inceput sa mearga fara probleme camera veche, chiar fara a mai da nici un rateu, asa ca le-am spus ca deocamdata nu o schimb, mai astept.


Înapoi la i40

cron