Check-engine spaima soferilor
- razvante
- Membru Bronz

- Tipul: Lancer
- Capacitatea cilindrică: 1,6
- Combustibil: Benzina
- Anul fabricaţiei: 2007
Re: Check-engine spaima soferilor
Categoric da.Ai intuit corect! Inca de cand raspundea cu greu la acceleratii ti-ai dat seama. Si eu ma pot umfla pentru ca desi le eliminam pe rand undeva intr-un colt de minte imi imaginam ca ea e de vina, de fapt cu premisa asta am venit de la inceput. Insa mai repede o sa "umflu" o bere weekendul viitor la peste pe Olt daca o rezolv 
- Radu_dac
- Membru Platina

- Tipul: i30
- Capacitatea cilindrică: 1,4L
- Combustibil: benzina
- Anul fabricaţiei: 2011
Fir intins,dril prelungit si distractie maxima !!!!!!
- razvante
- Membru Bronz

- Tipul: Lancer
- Capacitatea cilindrică: 1,6
- Combustibil: Benzina
- Anul fabricaţiei: 2007
Sa fie. Dar pana una alta sa ma linistesc cu pompa.
-
Elena
- Tipul: i20
- Capacitatea cilindrică: 1248
- Combustibil: benzina
- Anul fabricaţiei: 2012
Buna!
Am si eu un Hyundai i20 din 2012 motor de 1248 cm benzina.
Problema mea a inceput in urma cu vreo 2 luni cand s-a aprins prima data martorul la bord "engine malfunction". Am fost cu ea la reprezentanta si mi-au spus ca este de la carburant (Lukoil) asadar am schimbat bezinaria (Petrom si OMV), becul s-a aprins iar si iar, iar de la service nu am primit un raspuns exact. De cateva ori am iesit cu ea pe autostrada, am mers la o viteza constanta si turatie intre 4000 si 5000, rezultand stingerea becului. La ultima vizita la service au schimbat sonda de aval de aer. Surpriza, becul s-a aprins iar.
Ma intereseaza daca mai exista si alti posesori de i20 cu probleme similare si cum au fost rezolvate acestea.
Multumesc!
Am si eu un Hyundai i20 din 2012 motor de 1248 cm benzina.
Problema mea a inceput in urma cu vreo 2 luni cand s-a aprins prima data martorul la bord "engine malfunction". Am fost cu ea la reprezentanta si mi-au spus ca este de la carburant (Lukoil) asadar am schimbat bezinaria (Petrom si OMV), becul s-a aprins iar si iar, iar de la service nu am primit un raspuns exact. De cateva ori am iesit cu ea pe autostrada, am mers la o viteza constanta si turatie intre 4000 si 5000, rezultand stingerea becului. La ultima vizita la service au schimbat sonda de aval de aer. Surpriza, becul s-a aprins iar.
Ma intereseaza daca mai exista si alti posesori de i20 cu probleme similare si cum au fost rezolvate acestea.
Multumesc!
-
Dannyboy
Da, mai sunt. Am eu un prieten cu un i ca al tau. Din pricina serviciiilor din reprezentanta a preferat sa faca revizia de 1 an in alta parte. Cu ocazia asta i s-a diagnosticat masina. Si raspunsul a fost ca trebuie schimbata sonda care incalzeste evacuarea (sau ceva pe aproape). Am toata increderea in baietii de la acel service, deci sunt convins ca diagnoza e corecta.
Si el, ca si tine, a schimbat carburantul, si tot degeaba.
Si el, ca si tine, a schimbat carburantul, si tot degeaba.