Sper sa nu existe alt topic similar. Daca da, cer scuze si rog mutarea postarii acolo.
Azi mi-am dat seama ca fii-meu s-a facut baiat mare. Are 7 ani. Bine, stiam asta si ieri dar si alaltaieri... dar azi m-a pus sa-i fac cont de mesenger sa vorbeasca cu prietenii, cu mine, cu nevasta-mea, etc...
Vineri a fost Horia pe la noi ca sa ne aduca hainutele pe care i le-am imprumut pentru fetita lor la intalnirea ForumHyundai de la Cheia.
La un moment dat fetitei mele (8 ani) i s-a facut sete.
Ea: mama imi aduci un pahar de apa?
Mama: ia-ti singura.
Ea: tata imi aduci un pahar de apa?
Eu: ia uita-te pe spatele meu. Scrie cumva prost?
Ea: mama da-mi un pix sa scriu pe spatele lui tati...
Al meu este mai mare. Are 12 ani. Si in consecinta discutam deja la alt nivel. Imi aduce aminte ca exista Protectia copilului. Asa ca ,,Bine ati venit in club"! Dar indiferent ce ar face tot ai nostri sunt
Si fi-mea stia de Protectia copilului, insa i-a trecut cand i-am zis ca exista si Casa copilului . Nu cred ca a fost de acord cu meniul pe baza de vegetale: stevie, urzici loboda si fasole la zi mare.
Yeiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Normal ca ne amintim. Sa fii sanatos pui, sa cresti mare sa fii fericit si sa ai mult noroc in viata. Si sa papi si pentru mine o gurita de tort. Pupam puiut LA MULTI ANI!