Prima pagină Autoturisme şi Suv-uri Elantra Oferta Elantra

Oferta Elantra

Heheheeeee!

Mesaj necitit 17 Noi 2018, 22:35

Mesaje: 1
Tipul: 2
Capacitatea cilindrică: 1350
Combustibil: Benzina
Anul fabricaţiei: 2009
Va salut pe toti, am intrat aici pentru ca am o mare nelamurire. Pe site-ul oficial, ma tot uit cu gandul sa iau o Elantra benzinara, si am ramas destul de surprins cand am citit partea de garantie, unde se specifica "Modelul beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite" :ooops

Ce naiba inseamna asta? 5 ani de revizii gratuite? Care e poanta? Ce tzeapa m-ar putea paste daca pun botu' la o oferta ca asta?
Mentionez ca am avut Elantra pret de +250.000km in urma cu vreo 7-10 ani, si am fost multumit de masina, adica mi-as lua din nou Elantra (lucru pe care nu-l pot spune despre Ford de exemplu), dar ma tem serios ca dupa 10 ani Elantra a fost repozitionata (in jos, ieftinaciune).

Multumesc anticipat!

Mesaj necitit 19 Noi 2018, 18:49
Dannyboy

„Poanta” e ca in cei 5 ani manopera pentru revizie este gratuita. Asa ca poti sa pui „botu`” pentru ca nu e „tzeapa”. Si nu vad cine sau ce te-ar impiedica sa contactezi un dealer.

Mesaj necitit 20 Noi 2018, 17:20
ilie_v Avatar utilizator
Site Admin
Site Admin

Mesaje: 3294
Localitate: Bucuresti
Tipul: Accent
Capacitatea cilindrică: 1399
Combustibil: Benzina
Anul fabricaţiei: 2008
Status: "Education is the most powerful weapon which you can use to change the world."

Barkley scrie:
Elantra benzinara "Modelul beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite" :ooops


Mult succes Barkley!


Înapoi la Elantra

cron