schimbare bec pozitie
-
ramses86
- Membru

- Tipul: i30
- Capacitatea cilindrică: 1400
- Combustibil: benzina
- Anul fabricaţiei: 2013
schimbare bec pozitie
Buna. M-am chinuit azi sa schimb un bec de pozitie la un hyundai i30 GD....am tras soclul, l-am rotit...l-am impins nimic. Nu iese nici cum. Stie cineva care e smecheria?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Dannyboy
Re: schimbare bec pozitie
Daca s-a rotit, trebuie doar sa tragi. Desi, imi amintesc, la mine a fost nevoie doar de tragere.
-
wyp
- Membru Bronz

- Tipul: i40
- Capacitatea cilindrică: 1591
- Combustibil: aer
- Anul fabricaţiei: 2012
Salut. Si la mine sa intamplat sa ma rog de cei de reprezentanta sa imi inlocuiasca becurile de pe faza scurta cu unele cu lumina mai alba" si la fel cum spui, a mers greu. A prins cu un patent si a mers ( dar cu grija). Asa e prima data "" merge mai greu . Eu am schimbat un bec singur si a mers foarte usor. Asta e la I 40. Nu stiu la tine cum e. Numai bine.ramses86 wrote:Buna. M-am chinuit azi sa schimb un bec de pozitie la un hyundai i30 GD....am tras soclul, l-am rotit...l-am impins nimic. Nu iese nici cum. Stie cineva care e smecheria?
-
CL03PZZ
- Membru

- Tipul: i 30
- Capacitatea cilindrică: 1400
- Combustibil: benzina
- Anul fabricaţiei: 2008
CEL MAI USOR ESTE SA SCOTI FARUL CU TOTUL.ARE DOAR 3 SURUBELE.MERGE TREABA FFF REPEDE
- Alex_Ntz
- Membru Bronz

- Tipul: I30
- Capacitatea cilindrică: 1.4/109 CP
- Combustibil: Benzina
- Anul fabricaţiei: 2008
L-am schimbat si eu acum 2 zile, vezi ca are un clips care trebuie apasat, se vede si in poza...